Најновије

НЕМОЈТЕ, НЕМОЈТЕ, НЕМОЈТЕ! Трамп рекао да је примио бустер дозу, његова публика га извиждала (ВИДЕО)

Бившег председника САД извиждала је његова публика, када је рекао да је примио и трећу, бустер дозу вакцине против короне.

Трампа су извиждали на његовој властитој турнеји, односно једном панелу на којем га је угостио бивши водитељ Фокс Њуза Бил О'Рајли.

Друштвеним мрежама кружи снимак на коме се чује О'Рајли како каже: "Председник и ја смо вакцинисаци" да би потом питао Трампа: "Да ли сте примили бустер?"

Након краће паузе, Трамп је одговорио са "да", што је изазвало звиждуке негодовања код дела публике.

"Немојте, немојте, немојте, немојте, немојте", рекао је потом бивши председник Америке с намером да их ућутка. "У реду је. То је мања група тамо", додао је и показао према публици.

Иако је на крају свог мандата и после тога говорио колико је његова администрација допринела томе да Американци могу да се вакцинишу против короне, Трам је ретко говорио о свом вакциналном статусу, пише Индеx.хр.

Трамп је корону прележао док је био председник а прву дозу је примио непосредно након што је напустио Белу кућу. ЦНН је месецима касније извештавао да Трампову вакцинацију није забележио званични фотограф нити било ко други из Беле куће.

Трамп је у интервјуу за Вол Стрит журнал у септембру рекао да вероватно неће узети бустер дозу. "У доброј сам форми и вероватно нећу узети бустер дозу", рекао је тада.

"Видећу касније. Нисам против бустер дозе, али она вероватно није за мене", додао је он.

Ово, иначе, није први пут да је Трамп извиждан због приче о вакцинама.

"Потпуно верујем у ваше слободе. Верујем. Морате да урадите оно што морате да урадите. Али вам препоручујем да се вакцинишете. И ја сам се вакцинисао То је добро. Вакцинишите се", рекао је на једном скупу у Алабами у августу.

Део публике га је и тада извиждао на шта је Трамп рекао: "Не, то је ОК. У реду. Имате слободу избора, али, ето, ја сам се вакцинисао. Ако вакцина не буде радила, бићете први који ће то сазнати, ок?".

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА