Најновије

ПОСЛЕ ДРУГЕ ДОЗЕ ФАЈЗЕРА ДОБИО ТРОМБОЗИ И ЕМБОЛИЈУ ПЛУЋА: Зашто сви ћуте о ономе што се мени десило? (ВИДЕО)

"Глас Поморавља" на својој Фејсбук страници објавио је снимак исповести Крагујевчанина Mладена Драгићевића (31) који је месец дана након друге вакцине Фајзер за ковид добио тромбозу и масивну емболију плућа.

Драгићевић је рекао да је једва преживео и да се и даље лечи од послеца болести и живи у страху да би могло да се понови. Он је испричао да су након анализа доктори рекли да он нема предиспозиције за ту болест али да су рекли да не могу дакажу да се то десило због вакцине.

Драгићевић каже да није антиваксер и да је решио да се вакцинише под утицајем кампање за вакцинацију. Данас, он сам плаћа своје лечење јер РФЗО не покрива трошкове лекова који су му потребни.

Живот са нежељеним дејствима вакцинације

Шта мислите о страшном искуству овог тридесетогодишњака, иначе правника по струци који се међу првима вакцинисао вакцином против Ковида19, произвођача Фајзер-Бионтек?! 👇👇👇

Posted by Глас Поморавља Инфо on Monday, 20 December 2021

Он поставља питање зашто медији који промовишу вакцинацију не желе да објаве његову причу па макар он био и статистичка грешка или изузетак.

Међутим, када чујете његову исповест јасно је зашто се захтева да приликом примања вакцине потпишете папир да на себе преузимате одговорност за вакцинацију.

 

Извор: правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА