Најновије

НЕВАЉАЛА КЛЕР! ОФИЦИР МОРНАРИЦЕ СНИМАЛА ЕКСПЛИЦИТНЕ СНИМКЕ У БАЗИ: Ухваћена је с колегом на делу (ФОТО 18+)

Официр Краљевске морнарице је ухваћена како снима филм за одрасле са својим дечком у строго тајној нуклеарној бази.

Неваљала Клер (Фото: Твитер)

Према извештајима британских медија од 8. фебруара, испоставило се да поручник Клер Џенкинс (29), која користи име Кари Тејлор, зарађује продајом "наручене порнографије" на веб локацијама за одрасле.

- Имам 29 година и радим ово између 9 и 5 година, волим да будем неваљала и да останем живописна. Моја неваљала страна понекад ме може довести у невољу, али тај осећај узбуђења који радимо због овога једноставно ме чини тако влажном и напаљеном - стоји на једном од профила "неваљале" Клер.

Клер Џенкинс из Краљевске морнарице, поручник је са приступом поверљивим материјалима и заповедница морнара територије морнаричке базе Клајд у британској морнарици у Шкотској, снимала је видео записе за одрасле управо у тој тајној бази.

Многи од поменутих клипова укључују поморског младића, 29-годишњака, водећег поморца Лајама Додингтона, који се налази у истој бази, наводи се у извештају.

- Командири не могу да верују. Могли би бити укључене све врсте безбедносних ризика - рекао је извор из морнарице британским медијима.

Суочена са својим шефовима, Џенкинс је наводно признала - али је наставила да објављује спорне садржаје током викенда, укључујући и видео са натписом "Заиста ме је развалио".

Неименовани морнарички извор инсистирао је да је Џенкинс била "отворена и искрена са својим надређенима и да је то њена приватна ствар".

Џенкинс има чин ратног официра, а командовала је тимом морнара на подморници ХМС Артфул која износи 1,3 милијарде долара. Такође је била одговорна за укрцавање тимова специјалних снага на море, за тајна убацивања и крстареће ракете Томахавк.

Портпарол Краљевске морнарице потврдио је да је "истрага у току".

- Тамо где особље не делује у складу са нашим вредностима и стандардима, нећемо оклевати да предузмемо одговарајуће мере - рекао је портпарол морнарице.

Значајно је да је команда британске морнарице више забринута због тога што би поручници Џенкинс и њен дечко могли бити уцењени од страних агената, него да снимају порнографију. Сада су обоје суспендовани из службе за време трајања провере, а након превирања у медијима, могу бити отпуштени из службе.

Клер није једина припадница британске морнарице која је објављивала експлицитни садржај на интернету, јер наводно постоји још једна девојка под псеудонимом Изи Бел, која је радила нешто слично. 

Дечко је шокирао, са све потписом. Сертификат за најбољи секс у животу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА