Најновије

"Власт покушава да сакрије везе са Вељом Невољом" (ВИДЕО)

Политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић оценио је у Новом дану да власт покушава да сакрије везе њених представника са криминалном групом Вељка Беливука, као и да накнадно покушава да "затрпа јавност полуинформацијама и трачевима о пронађеном снајперу", које имају за циљ да се представи да је планиран атентат на председника Србије Александра Вучића.

Веља Невоља (Фото: Јутјуб)

Коментаришући акцију српске полиције и хапшење криминалне групе Вељка Беливука и накнадно „цурење“ података из истраге који објављују таблоди, он истиче да ту нема ничега новог, али и да је то - „једнако скандалозно“.

- Не могу да верујем да власт која све контролише и све држи у рукама не може да стане на крај ‘цурењу’ информација, и то даје основа за сумњу да се те информације дозирано и намерно пуштају. Највећи број информација, поготово ове најшкакљивије, иду у медије уз сагласност, а најчешће и благослов власти. То је скандал своје врсте - подвлачи Вукадиновић.

- Не знам колико то помаже одбрани Вељка Беливука, али у сваком случају оставља лошу атмосферу, рђав утисак и говори о томе колико су држава и њене институције ‘избушене’, и колико су непоуздане. Да не говорим о насловима у претходним данима и недељама у којима се врти име бивше државне секретарке Дијане Хркаловић. Много тога се лансира да би се забашурила чињеница да се ради о људима који су блиско сарађивали са врхом власти и са МУП-ом - истакао је Вукадиновић.

Он оцењује да је то суштина, као и да су накнадне информације, полуинформације и трачеви у медијима покушај да се „затрпа јавност“, као и да је то урађено успешно.

- Причало се данима о прислушкивању Вучића, и сада та тема нестаје. Покушава се да се не прича о везама (са врхом власти). Уместо тога, причамо о томе како је пронађен снајпер, који треба да послужи на атентат на Александра Вучића - истакао је Вукадиновић, и додао да две трећине грађана заиста мисли да је то истинито.

За коначну издају КиМ, Вучићу треба послушни патријарх. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА