Најновије

ЗЛОЧИНАЦ ТРАЖИ ДА ЗАБОРАВИМО ДА НАС ЈЕ УБИЈАО И ПРИЗНАМО КОСОВО: Српски јунак му је овако одбрусио!

Бивши командант НАТО, генерал Весли Кларк, човек који је наредио бомбардовање Србије 1999. године, поручио је да је "узајамно признање Србије и Косова" званична политика америчке администрације и да ће Београд пре или касније морати на то да пристане.

НАТО злочинац Весли Кларк (фото: Јутјуб)

- Мислим да будућност односа Србије и Косова, као и то да ли ће између две стране доћи до међународног признања, зависи од политичких лидера у Србији. Мислим и надам се да ће они увидети привлачност значајнијег приближавања Западу, што би значило и признавање Косова као независне државе. То је ствар удаљавања од прошлости и гледања у будућност - изјавио је Весли Кларк за албански сервис Гласа Америке.

Иначе, ова изјава злочинца Веслија Кларка јако подсећа на рекламу америчке амбасаде коју свакодневно гледамо на телевизији под називом “Ви сте свет”, у којој се тенденциозно цитира Борислав Пекић, а заправо један његов фиктивни лик, такође злочинац као и Кларк. У тој реклами којом нас бомбардују након НАТО бомби, Србима се сугерише да “гледају право”, иначе би “имали очи на потиљку”, и да није битно “одакле долазимо, него куда идемо”. То јест да заборавимо на прошлост и окренемо се будућности, иако то није мишљење Пекића, већ, као што смо рекли, његовог измишљеног негативног лика – Гестапо официра Конрада Рутовског. Што се наравно, у реклами смишљено прећуткује.

Погледајте овде рекламу са сублиминалним порукама, које између осталог значе и да треба да се одрекнемо Косова и Метохије.

Овакве поруке, које стижу од злогласног команданта НАТО, генерал Владимир Лазаревић, који је у време рата 1999. био командант Приштинског корпуса, види као вређање свих жртава тог, како каже, ратног злочинца!

- Кларк је злочинац, а ово је страшна увреда свих жртава! Ово јесте ругање бројним генерацијама које је НАТО "усрећио" осиромашеним уранијумом! Невероватан је толики цинизам ратног злочинца Кларка, чија је команда свим НАТО снагама на самом почетку злочиначке агресије на Србију била: "Уништи, разори, деградирај!" Било би боље да тај злочинац размишља о тужбама које су поднете од наших грађана због употребе забрањене и смртоносне радиоактивне муниције. Моја порука њему и свим НАТО злочинцима је јасна: оставите наш народ на миру, далеко вам лепа кућа! Њихове злочине никада нећемо заборавити, а Косово и Метохија чекаће још дуго мирно и правично решење. То решење свакако неће бити по жељи ни наруџби злочинца Кларка - поручује чувени генерал Лазаревић.

Стручњаци се слажу да је Весли Кларк својом поруком потврдио да се у политици САД ништа није променило и да се он само надовезао на честитку Џозефа Бајдена, председника САД, поводом Дана државности, у којој је фокус стављен на "међусобно признање".

Лажну државу Косово не признају Русија и Кина, као ни пет чланица Европске уније. Почетком овог месеца, председник Вучић и шеф руске државе Владимир Путин имали су телефонски разговор, након којег је Кремљ саопштио да Србија може да рачуна на максималну подршку Русије у решавању косовског, као и других кључних питања.

"Русија се залаже за налазак уравнотеженог решења за косовско питање, а које треба да одобри и Савет безбедности Уједињених нација", саопштено је после разговора два лидера.

Аљбин Курту након победе на изборима поручује да је дијалог са Београдом небитан, опширније ОВДЕ.

Извор: Информер, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА