Најновије

РАСКОЛ У ДПС! Пред изборе у Никшићу интриге и издаје преплавиле Милову партију, прети им потпуни крах

Предаја одборничке листе Демократске партије социјалиста у Никшићу доказала је тврдње нашег листа да је општински одбор странке Мила Ђукановића дефинитивно подељен на две непомирљиве фракције.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

Након вишедневних свађа на ивици физичког сукоба, све је кулминирало постављањем Сање Дамјановић за носиоца листе за локалне изборе 14. марта.

Иако већ виђен на том месту, иако је због тога и доведен крајем прошле године на место градоначелника, Милутин Симовић је - извисио, а екипа њихових присталица се чак није појавила на предаји листе. Тиме су Симовић и остали послали јасну поруку да неће учествовати у кампањи другог дела ДПС.

Према информацијама, он и његове присталице у ОО ДПС жестоко су напали другу страну у одбору како нису били ту претходних година и "како су се прикључили партији из личних интереса а не из привржености идеји".

Симовић, као и структура у ОО која годинама води ову партију у Никшићу, саопштила је да им не пада на памет да учествују у предизборној кампањи и нека се "новопечени ДПС-овци сами снађу".

Чак се тврди да Сања Дамјановић нема ни чланску карту ДПС, иако је догурала до потпредседника партије и носиоца листе у Никшићу.

Ако се има у виду да Сања Дамјановић нема неко искуство са изборном кампањом, а нарочито са вођењем општинског одбора, није тешко закључити да ДПС-у прети крах на овим изборима, уз најављену опструкцију и изостанак из кампање Симовића и његових присталица у ОО.

Последње истраживање говори да је коалиција око ДПС на око 30 одсто, док је коалиција За будућност Никшића готово виђен победник са преко 40 одсто подршке.

Исповест једног од највечих дисидената Југославије можете погледати ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА