Најновије

СЕКСУАЛНИ НАПАД У ГСП! Мигрант се задовољавао буљећи у тинејџерку, а онда га се она решила страшним триком (ВИДЕО)

Софија Мркић из Београда постала је жртва сексуалног узнемиравања од стране миграната, а како је појаснила одлучила је да јавно каже шта јој се десило, јер се због новинарских напада многе жртве боје да проговоре јер ће добити етикету расисте.

ГСП Београд (фото: Јутјуб)

“Ово је једно упозорење, враћала сам се кући бусем око 9 и нешто замном на Зеленом венцу је ушао мигрант. Немојте ме са тим расиста, слушајте. Била је средња количина људи у бусу, не претерано, али не ни премало.

Мигрант је гледајући у мене извадио свој (полни орган) и да будем пристојна почео да се дира и да гледа у мене.

Ја сам гледала са стране и у телефон, било ми је јако непријатно. Схватила сам да ће ме пратити до куће сигурно. Прошла сам иза њега ка вратима, јер је био окренут леђима као да ћу да изађем.

Кад је то видео и он је потрчао из аутобуса, али када је он изашао ја сам се вратила назад. Људи око мене апсолутно ништа нису радили, а све су видели.

Мислим да се превише оваквих ствари дешава и да на овој платформи треба да ширимо свест о томе и какву нам опасност они представљају”.

Овога пута боркиње за људска права неће стати у одбрану жртве, неће бити ТВ емисија, јер овакав вид сексуалног насиља треба заташкати по сваку цену…

А мигранти наоружани бодежима тероришу Београд, један је витлао ножем у градском превозу, шта се даље десило, читајте ОВДЕ.

Извор: newsflash.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА