Најновије

МИЛО ЈЕ ИЗДАО НИКШИЋ! Ђукановић потврдио да је превазиђен политичар!

Током јучерашње посете нашем граду, Мило Ђукановић је потврдио оно што свако у Црној Гори и Европи зна - да је превазиђен политичар, саопштила је коалиције За будућност Никшића.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

- Због тога очајнички покушава преко својих преосталих корумпираних структура да злоупотреби Никшић, да га одвоји од процеса економског опоравка и демократских промена, како би га претворио у ограду за заштиту свог личног богатства. Он је давно издао Никшић. И ако мисли да ће својим превазиђеним флоскулама изманипулисати некога, Никшићани и Никшићанке ће га на изборима разочарати, истиче се у саопштењу коалиције „За будућност Никшића“, уз подсећање да су грађани тог града шре пола године, на парламентарним изборима 30.августа поразили Ђукановића и осујетили покушај ДПС-а да овај град окрене против сопствене традиције.

Исто тако ће проћи и његов покушај жртвовања будућности Никшића. Слободарске и демократске снаге окупљене у коалицији "За будућност Никшића", највећој у историји града, снажно су решене да Никшић поведу путем привредног препорода и врате Никшићу лидерску улогу. Неће Мило Ђукановић одлучивати о нашем граду, нити његови полтрони које жели да инсталира да опет, као у претходном сазиву, Никшићем одлучују из других градова, саопштавају из ове коалиције.

Овај град јесте континуирано запостављан и гуран на маргину али је захваљујући људима у њему сачувао понос и самопоуздање да одлучује о себи. И то ће потврдити 14. марта, убедљивом победом за будућност Никшића! - наводи се у саопштењу.

Хрватски историчар се пита: "Шта су Срби чекали до сада да сниме Дару"? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА