Најновије

Филм „Једини излаз” видело 50.000 гледалаца

Филм “Једини излаз” за нешто више од две недеље у биооскопима широм Србије и региона видело је 50.000 гледалаца.

Фото: Промо

Остварење редитеља Дарка Николића са Анђелком Прпић у главној улози, који је ове зиме вратио публику у биоскопе, дочекан је уз одличне коментаре и утиске, и уз поштовање свих препоручених епидемиолошких мера, успео је за кратко време да заинтригира гледаоце жељне филмова на великом платну.

Овај психолошки трилер, настао из пера сценаристе Марка Поповића, окупио је импозантну глумачку екипу појачану глумцима из региона. Поред популарне Анђелке Прпић која се одлично снашла у за њу новом жанру, у филму и играју и: Даница Максимовић, Милан Чучиловић, Никола Ристановски, Јанко Поповић Воларић, Милена Предић, Тони Михајловски, Соња Колачарић,Љубомир Бандовић, Јово Максић, Борис Комненић, Андрија Бошковић, Клара Хрвановић и други.

Анђелка Прпић тумачи Ану Колар, чији је супруг, познати београдски адвокат (Јанко Поповић Воларић) страдао у пожару. Шест година након несреће Ана добија информације које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и својој породици. Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове ћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љубомир Бандовић) у ланац злочина, који почиње нестанком младе адвокатице пре шест година. Двоје јунака почињу заједничку потрагу за истином која их суочава са мрежом лажи, уцена, убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

Директор фотографије је Миљан Миловановић, продуцент Марко Станковић, композитор Ђорђе Миљеновић познатији као Скај Виклер. Филм је снимила продуцентска кућа "Станковић и синови" уз велику помоћ Телекома Србије и Филмског центра Србије, а дистрибутер је Арт Виста. 

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА