Најновије

ШОК НА РТС: Прелиставање штампе са Ђиласом? (ВИДЕО)

Никада се нико из опозиције није појавио на Јутарњем програму РТС годинама... Ту седе људи из власти, подобни аналитичари. Зашто није био неко ко је близак опозицији? Зашто не би био неки лидер опозиције док се чита штампа. Ево, листање штампе са Драганом Ђиласом. То би било сигурно гледано, а могли би га питати и за оних 600 милиона евра - изјавио је политички аналитичар и уредник НСПМ, Ђорђе Вукадиновић, користећи ретку прилику да се појави на Јавном сервису, који је у потпуности под контролом режима Александра Вучића.

Драган Ђилас. (Фото: Јутјуб)

- Можемо се ми завитлавати и карикирати те предлоге, немојте ми се позивати на професионалне стандарде, јер се свих ових година показало да у уређивању и Јавног сервиса, а посебно телевизија са националном фрекфенцијом, у информативним програмима нема те професионалности коју сад призивају. Ја понекад или неки од мојих колега, добацимо до ове емисије или неке сличне, али никада до Јутарњег програма. Тамо се утиче на јавно мњење - рекао је Вукадиновић гостујући у емисији "Упитник", водитељке Оливере Јовићевић.

Саговорници Вукадиновића су били Бојан Клачар, извршни директор ЦЕСИД-а и Небојша Крстић, маркетиншки стручњак Александра Вучића. Вукадиновић је констатовао како су емисије попут "Упитника" свађаонице и ријалити, у којима гости само статирају.

- Да ли сте се запитали, зашто неко некако из опозиције и стигне до оваквих емисија, али до Јутарњег програма РТС не стиже - упитао је Вукадиновић.

Предлог уредника НСПМ, да Драган Ђилас буде гост Јутарњег програма РТС, изазвао је смех водитељке, али и бројне реакције на друштвеним мрежама, где се изражавају речи дивљења Вукадиновићу за целокупан наступ, али и неверица да би Ђилас икада могао доћи на РТС, јер би само пола сата његовог гостовања било довољно да се уздрма режим Александра Вучића.

- Сјајан предлог. Али осмех водитељке на крају (уз намештање косе) је непроцењив и јасан -"доћи ће овде, ал' никад". Опет, сам факат да су вас позвали, ипак доста значи. Очито, нити је СНС толико јак како мисли, нити је опозиција (ова права, "антииздајничка") толико слаба. Честитке - написао је zemunzivivecno.

- Али смех водитељке на саму помисао да би Драган Ђилас могао да гостује у листању штампе.То све говори - сматра Број Један.

- Хит хитова, ту емисију бих волела да гледам како Ђилас листа јутарњу стампу. Свака част, Ђорђе, били сте савршени опозиционар - поручила је Горда Анђео.

- Ђилас је, претпостављам, само метафора. Што да не Јутарњи програм? Замислите дође "аналитичар", па понесе своје дневне новине, а оно насловна "Јованица 1", "Јованица 2", " Крушик", "Јутка".....па почне да прелистава - каже Миладин Стељић.

- Ал' скочише као пацови сатерани у ћошак, на саму помен да, замисли, један човек може да гостује у Јутарњем програму и да каже своје мишљење. После промене власти не било поштено да Оливера остане на РТС-у, бар не према људима којима се превртао желудац гледајући њену пристрасност - мишљења је Априлски преврат.

Сам Вукадиновић се захвалио својим пратиоцима на Твитеру на подршци и похвалама и додао следеће:

- Ђилас је овде, наравно, метафора. Али ефекат у студију је био као да сам бацио кашикару, буквално. И за време паузе само о томе говорили. Други предлог ми је био Срђан Шкоро, таман да настави тамо где је стао ономад. Страшно ми је жао што нисам успео и њега да поменем - сетио се Вукадиновић и Шкора.

Руски специјалци прса у прса са џихадистима у Сирији Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА