Најновије

ОГЛАСИО СЕ И ОН: "У моје, Брнабићкино и Вулиново име, обећавам криминалцима да..."

Председник Србије Александар Вучић рекао је да је данас ухапшена група осумњичена за најтежа кривична дела - убиства, отмице и трговину дроге, као и изнуде Председник је поводом данашње акције рекао да она нема никакве везе са прислушкивањем, и да је био обавештаван о свему што се збивало.

Он (фото: predsednik.rs)

- Овде је реч о најтежим кривичним делима: убиству, отмицама, трговини дрогом и изнудама. Ја не мислим да можете да бирате тренутак. И пошто стално слушам примедбе на рачун Небојше Стефановића, морам да вам кажем: Нико није идеалан. Срећан сам што су полиција и министар обавили добар посао, и верујем и надам се да ће та борба бити настављена, пошто то чека и Ниш, и Врање и Ваљево и Суботицу. Намерно сам поменуо та места само да би знали да не могу нигде да се сакрију и побегну - рекао је Вучић.

- Одлична сарадња МУП и БИА довела је до добрих резултата, довела је до тога да људима у целој Србији можемо да обезбедимо већу сигурност - рекао је Вучић.

Он је истакао да је то био тежак, важан и озбиљан наставак одговорне борбе против мафије и свих оних који су, како је рекао Вучић, мислили да су јачи од државе, јер су чак били повезани и са онима у државном систему.

Он је казао да је реч о убиствима, отмицама и трговини дроге, као и изнудама.

- Срећан сам што су полиција и министар обавили добар посао и верујем и надам се да ће та борба бити настављена, јер то чека и Ниш, Врање, Суботицу - казао је он.

- Мислили су да нема тела, да нема дела, а ви месецима знате да људи нестају и претпостављате да они нису у животу - казао је он.

Рекао је и да криминалци користе посебне мреже за комуникацију, користе киселине за уништавање трагова. Вучић је захвалио и безбедносним службама и рекао да је ово "велики ударац за мафију".

- Ово је велики ударац за мафију и организовани криминал - поручио је Вучић. Похвалио је све који су учествовали у тој акцији и истакао да то за њих није био нимало једноставан задатак, јер су "на коцку" ставили и своју безбедност и безбедност својих породица за сигурност грађана Србије.

- Мислим да не постоји грађанин у овој земљи који није задовољан што је држава показала да не можете некажњено да чините најтежа кривична дела - казао је он.

- Хоћете да причам о снајперистима, где се спремају? Ко је требало да им буду мете? Мислите да их држава није месецима пратила? Не, пратила је и тражила доказе- додао је председник.

Рекао је да није питање клуба, него да не може нико да убија некажњено. Казао је да је прислушкиван како би мафија била заштићена.

- Готови су сви у Србији, ти велики, познати нарко дилери, криминалци. Што се тиче слободе, а шта ће суд да учини, то ћемо да видимо - казао је он.

Додао је, у своје име, премијерке Брнабић и министра Вулина да ће се обрачунати са њима по сваку цену.

A каква је фарса у питању сведочи и видео запис на ком се види како се један од ухапшених претвара да држи везане руке на леђима, али се одаје за тренутак када намешта капуљачу, па враћа поново руке на леђа. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА