Најновије

ТЕНК АРМАТА КРЕЋЕ ИЗВАН ГРАНИЦА РУСИЈЕ: Створени сви услови (ВИДЕО)

Најновији руски тенк „Армата“ добио је извозни пасош, а у блиској будућности ово борбено возило ће први пут бити представљено у иностранству.

Армата (Фото: Министарство одбране Русије)

Ово је РИА Новостима известила прес служба Рособоронекпорта (РОЕ). Раније је генерални директор РОЕ-а Александар Михејев најавио консултације са иностраним партнерима о набавци најновијих тенкова.

Најближа инострана изложба на којој ће учествовати руска одбрамбена предузећа, укључујући програме концерна „Армата“ „Уралвагонзавод“, биће салон наоружања ИДЕКС-2021 (Абу Даби, УАЕ).

„За тенк Т-14 Армата издат је рекламни пасош и у блиској будућности видећете његов инострани деби“, рекли су из компаније.

Прес-служба руског специјалног извозника такође је подсетила да је 2020. године на страно тржиште доведена најновија борбена платформа на точковима Бумеранг.

Тенк „Армата“ је дизајниран за вођење борбе у директном контакту са непријатељем, подршку офанзиви моторизованих подјединица, као и за уништавање непријатељске живе силе смештене у склоништима и на отвореним површинама.

Ко су најбољи оператери дронова, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА