Најновије

ВЕДРАНА РУДАН НОВИМ ТЕКСТОМ О СРБИЈИ ЗАТРЕСЛА РЕГИОН: "Плачем читав дан, никад то нећу заборавити..."

Ведрана Рудан је недавно примила вакцину против корона вируса у Србији, што је изазвало бројне коментаре, али и оштре критике. Позната књижевница из Хрватске на све то осврнула у новом тексту, под насловом "Хвала!".

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

- Од јутра ми стижу стотине мејлова из Србије и читавог света. Моји драги читатељи пишу ми како они знају да нисам отишла у Србију никоме украсти ни цепиво ни живот. Требало ми је времена да схватим да сам на српским мрежама проглашена странкињом која је дошла у земљу Србију узети оно што јој не припада ни по Богу ни по закону.

- Вест о томе ме сигурно не би узбудила, у медијима сам четрдесет година, навикла сам на бесне уједе, али на доброту нисам.

- Драги пријатељи из Србије! Читав ми дан шаљете толико велику, толико огромну количину љубави, нудите ми своје право на вакцину, објашњавате како ви немате баш никакве везе с 'њима' да, написат ћу па што буде, плачем читав дан. Је ли могуће да око мене има толико доброте? Хвала вам, никад то нећу заборавити - истиче Ведрана Рудан.

Лидер радикала открио све што зна о криминалу који ће шокирати Србију! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА