Најновије

ИЗЛАПЕЛИ РАСПОП ПОЗИВА НА ОРУЖЈЕ! Упоредио Србе са фашистима и поручио да треба да се "пресуди светосавском опанку"

"Тенденција је да се успостави неподношљиво стање за Црногорце, и све католике и муслимане независно од њиховога националнога исказа.”

Мираш Дедеић. (Фото: Фејсбук видео)

„Власт и Српска црква воде кампању која подстицајно делује на светосавску масу да насрће и искаљује бес на све друге и другачије, због саме чињенице њихога постојања. Размере њихове амбиције да заведу терор светосавља постају стварност и најављују ужас и насиље које нам прете„, саопштио је директор НВО ЦПЦ и могуће светски рекордер у костимизираном појављивању међу народом и додао:

“И једне и друге надахњују средњовековне мрачњачке идеје. Тенденција је да се успостави неподношљиво стање за Црногорце, и све католике и муслимане независно од њиховога националнога исказа.”

Како наводи овај водич НВО, Пљевља, Беране, Бијело Поље и Никшић су постали центри радикалнога светосавља уперенога против свих мањина и самога постојања црногорске државе.

“У Никшићу са зграда висе портрети црногорскога архинепријатеља Амфилохија, а власти ћуте. У Беранама јунаци графитима по зграда јуршају на комшије исламске вере и предлажу да се једна улица именује по ратноме злочинцу осуђеноме за геноцид. Насрнули су и на једнога грађанина и повредили га зато што се исказује као Црногорац”, каже Мираш.

У Бијеломе Пољу и Пљевљима створили су неподношљиву атмосферу за Црногорце и Бошњаке.

Костимизирани директор НВО позива опозицију, дијаспору, невладине организације и појединце да се укључе у одбрану темељних вриједности црногорскога друштва које је нападнуто изнутра од власти и од споља из Србије и Републике Српске.

“У сваком случају, нема те пропаганде која може да нас лиши љубави према домовини и слободрскога инстинкта који је пресудио италијанским и њемачким фашистима у Другом свјетском рату. Нека ти јунаци знају, пресудиће и светосавскоме опанку”, закључио је директор НВО ЦПЦ.

Србија се у једном дану задужила 3.2 милијарди евра! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА