Најновије

УХВАТИЛИ ЈЕ КАКО ПОЛУГОЛА ПРЕСКАЧЕ ОГРАДУ: Мишу је Србија обожавала, а због овог скандала је завршила у болници! (ВИДЕО)

Предвиђали су јој велику каријеру, али то се нажалост није десило. Звезда серије "Округ Оранж", Миша Бартон била је једна од глумица о којој је причала цела Србија током емитовања популарне тинејџерске серије.

Миша Бартон (Фото: Јутјуб)

Она је тада важила за праву лепотицу, а многи су јој предвиђали велику каријеру. Због успеха у серији "Округ Оранж" Миша је са 19 година од зарађеног новца купила влиу у Лос Анђелесу у којој је живела са родитељима до 2010. године. 

Међутим, од велике каријере се ништа није десило, али великих скандала је било. Један од њих нико не може да заборави.

Глумица је почетком јануара 2017. хитно хоспитализована, након што ју је полиција, по дојави комшија, пронашла полуголу и хистеричну у дворишту куће у којој живи. Миша се након изласка из болнице, бранила да су је непознати људи дрогирали, због чега је имала халуцинације, а онда је о том искуству говорила и на телевизији.

"Ничега се не сећам, осим фрагмената те вечери. У неким тренуцима се сећам пријатеља који ми кажу да одем да спавам, и да ће све проћи, а између тога - ништа. Доживљавала сам и аудитивне и визуелне халуцинације", рекла је Бартонова.

Ово није био једини проблем с којим се Миша суочила те године.

Само неколико недеља након што је изашла из психијатријске болнице глумицу је сачекала још једна лоша вест. Један од бивших момака, без знања Бартонове, снимио је њихове интимне тренутке, а снимак је потом покушао да прода порно сајтовима.

"Хтела сам да се убијем када је момак, ког сам волела, покушао да прода снимак нашег с*кса", рекла је Бартонова.

Миша Бартон данас има 35 година, глуму је запоставила и живи повученим живот у Малибу.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА