Најновије

МИЛОВЕ ХОРДЕ НА БОГА НЕ МИСЛЕ: Хаос у Жупи после напада јуришника ДПС на политичке ривале! (ВИДЕО)

Демократска Црна Гора тврди да су присталице Демократске партије социјалиста (ДПС) током данашње вожње градом, напале њиховог активисту Бранка Мушикића, у Жупи.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Из Демократске Црне Горе су навели да се на имању Мушикића налази билборд коалиције "Мир је наша нација".

- Присталице ДПС-а покушале су да сруше билборд који се налази на имању Мушикића, а на шта је он реаговао у покушају да их спречи у настрајима на његову имовину. Дакле, присталице ДПС-а су упале у посед и напале Мушикића, који био принуђен да се брани. Том приликом су Мушикићу упућене најпримитивније увреде, након чега су "патриоте" прешле на гађање Мушикића флашама и каменицама услед чега су настала оштећења на његовој имовини. Осим тога, присталице ДПС-а су каменовале билборд на којем је фотографија Мома Копривице, носиоца листе коалиције "Мир је наша нација" а што се може тумачити и као мафијашка порука, будући да се у колони "патриота" налази прегршт безбедносно интереснатних особа - наводи се у саопштењу Демократске Црне Горе.

Додају да је за њих "најзабрињавајуће што је полиција реаговала тек када је умало дошло до физичког обрачуна, а све остало мирно посматрала".

- Очигледно је да се мржње, нетолеранције и антицивилизацијских вредности присталице остатака пораженог режима неће отарасити све док им идоли попут Брана Мићуновића, Зорана Лазовића и остале криминалне булументе слободно шетају Црном Гором. Због оваквих ствари, и свега онога на шта је "Европска мафија за Никшић" спремна да учини не би ли ширила страх, 14. марта морамо оверити победу од 30. августа како бисмо једном за свагда раскрстили са мафијом и њеним политичким крилом - закључује се у саопштењу Демократске Црне Горе.

Председнику САД црно се пише, један број одредио му је судбину у старту! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА