Најновије

Ма, да ли је ово могуће? Победила је на Евровизији пре 17 година, а данас има 47 и људи не верују како изгледа (ФОТО/ВИДЕО)

На позорници Евровизије током његове богате и дуге историје размењивали су се различити победници, неки од њих данас су већ пали у заборав, док се о некима још увек прича иако је од њихове последње победе прошло десет или више година.

Руслана (Фото: Јутјуб)

Једна од њих свакако је певачица која је извела један од најватренијих и најзапаженијих наступа. Украјинка Руслана однела је победу 2004. године када се тадашња Србија и Црна Гора вратила на европско такмичење.

Можда се чини као да је то било јуче, али прошло је 17 година. Руслана данас изгледа боље него икад и може се похвалити да је у врхунској форми.

Руслана 47 година и даље је велика звезда у својој земљи, добила је чак и своју Барби лутку, а своје тренутке из пословног, али и приватног живота дели са својим пратиоцима на Инстаграму.

Након победе на Евровизији једно време била је посвећена политичком активизму, а пре неколико година обожаватељи су ју могли видети на истом такмичењу у Лисабону на којем се појавила као подршка украјинском кандидату и њиховој земљи.

Руслана је од 1995. године у срећном браку са украјинским продуцентом и текстописцем Олександром Ксенофонтовим који је заправо аутор текста за њене победничке песме “Wild Dances”.

Хит снимак Ша у ком тврди да Ивану никада не би преварио јавно, кружи интернетом. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА