Најновије

ДИВЉАЈУ ПО УЛИЦАМА НИКШИЋА: Хорде ДПС-а и "милогораца" оранизовале ауто-колону! (ФОТО/ВИДЕО)

Симпатизери Демократске партије социјалиста организовали су данас аутоколону кроз Никшић, иако је градски одбро странке апеловао да не буде окупљања, јављају црногорски медији.

Милогорци у Никшићу. (Фото: Твитер видео)

Грађани са црногорским заставама и уз патриотске песме окупили су се код стадиона ФК Сутјеска одакле су кренули у вожњу кроз центар града.

Медији наводе да су у Никшићу у току преизборне кампање масовно кршене епидемиолошке мере и подсећа да су се у недељу након завршетка гласања присталице коалиција "За будућност Никшића" и "Мир је наша нација" окупиле како би прославиле изборне резултате.

Грађани да одустану од ауто-колона

Никшићки одбор Демократске партије социјалиста (ДПС) позвао је грађане да одустану од ауто-колона.

- Изузетан резултат који смо постигли на управо завршеним изборима, даје нам разлог за славље. Ипак, услед критичне епидемиолошке ситуације, молимо грађане да остану код својих кућа и тако покажу одговорност према себи али и према другима - наводе из те партије.

Истичу да је резултат никшићких избора потврдио велику снагу грађанских партија и жељу бирача да живе у европском граду који ће се развијати и унапређивати.

- Препознали смо ту огромну енергију, тај снажан потенцијал Никшићанки и НИкшићана. Све то нас обавезује да у будућности још снажније будемо посвећени очувању и јачању свих грађанских капацитета нашега града - закључују из ДПС Никшић.

Џихадисти више неће смети ни да приђу граници са Сиријом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА