Најновије

МАЈА ЈЕДЕ ИЗМЕТ, ПАУЛА СЛИНЕ, А МИЉАНА ВРШИ НУЖДУ У КРЕВЕТУ! Штрокавим задругаркама ни корона ништа не може!

Учеснице "Задруге 4" би победиле у сваком такмичењу бизарности и аљкавости, јер немају стида! Девојке из ријалитија су толико штрокаве да се не либе да једу измет и слине, спавају у мокраћи и црвима, носе туђи доњи веш...

Једу измет, слине, пишке у кревет (Фото: Јујуб)

Маја Маринковић, Паула Хублин, Миљана Кулић и Моника Хорват предњаче кад је реч о гадостима које без блама раде пред камерама ТВ Пинк.

Тако је на друштвеним мрежама постао прави хит снимак на ком Маја једе сопствени измет! Она је седела на ве це шољи, а затим узела део своје велике нужде, омирисала га и прогутала. Због тога је Милан Јанковић Чорба и решио да оконча везу са старлетом.

- Нисам знао да једе говна, сад чујем од задругара да напољу има тај клип. Чим сам то сазнао, удаљио сам се од Маје - казао је Чорба, док је Маринковићева ћутала спуштене главе.

Скандал је настао и око Паулине навике да једе слине. И ово је такође међу првима открио Чорба, а то је потврдило још неколико задругара. Хрватицу, која је однедавно у вези са Владимиром Томовићем, није много погодило то што се открило да има гадну навику и надимак Слина.

- Па шта ако једем слине? Сви то раде! Није ме срамота! Овде чине много горе ствари, па нико не прича о томе. Поједине девојке мрзи да перу веш, па су бациле гаће, а украле моје - бранила се Паула, на шта је Владимир додао да ће је шутнути истог момента кад то буде урадила пред њим.

Поред Маје и Пауле, настране поступке има и Миљана Кулић. Проблематична Нишлијка је легла у кревет који дели са Мишелом Гвозденовићем, скинула пиџаму и намерно се попишкила како би га натерала да га напусти! Потом је устала и певачевом мајицом обрисала вагину.

- Нисам пишкила у кревет, већ сам просула воду - правдала се Кулићева, али је Гвозденовић открио да је постељина смрдела на мокраћу и додао:

- То је намерно урадила! Десило се неколико пута да се случајно умокри. Кад се пробуди, види да се упишкила, а настави да спава у мокраћи!

Осим што се брише Мишеловом мајицом, Миљана је уништила и белу дуксерицу бившег момка Данијела Вишића. Ријалити звезда је извршила велику нужду, а затим дуксом обрисала задњицу и шокирала целу јавност!

Моника спава у црвима

У катастрофалним условима спава и Моника Хорват, позната по томе што сакупља гомилу хране око кревета. Неколико задругара је пре неколико дана сређивало спаваћу собу, а кад су подигли њену постељину, угледали су црве!

- То су протеини! У томе нема ништа лоше! Плашите се малих, слатких црвића - смејала се Моника на рачун своје аљкавости.

Испливали докази да Тара користи дрогу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА