Најновије

Бил Гејтс открио када ће доћи крај епидемији корона вируса!

Амерички мијардер и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс у последњих неколико месеци често је коментарисао пандемију корона вируса, позивао је на вакцинацију и поштовање мера, а недавно се поново осврнуо на ову ситуацију, истичући да очекује да ће већ ове јесени свет почети полако да се враћа у нормалу.

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

– Већ на јесен очекујем да ће ствари бити далеко нормалније. Био бих шокиран када би у том тренутку још увек постојао велики број школа које спроводе наставу на даљину. Још увек морамо да порадимо на томе да се у заједницама са ниским приходима повећа стопа прихватања вакцине. Ниво вакцинације је и даље испод стандарда. Зато морамо да као пример покажемо најпаметније људе како примају вакцину и потврђују да она делује – истакао је Гејтс.

Овај бизнисмен је превасходно коментарисао ситуацију у Америци, те је истакао да чак и ако дође до повећања вакцинисаних, не може се очекивати тренутни повратак “на старо” због ситуације у остатку света.

– Остатак света ће можда морати да сачека и крај 2022. године пре него што дође до тог нивоа вакцинације. Некада је било потребно и до 20 година да вакцине стигну из богатих земаља до држава у развоју. Дакле, тренутно је стање боље, али не и довољно добро – закључио је Гејтс.

Руси искалили бес над "џихадистичким рајем", напад на Алеп неће проћи некажњено. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц жена

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА