Најновије

ОВАЈ ЧОВЕК ЛАЖЕ КАД ЗИНЕ: Ево шта све нисте гледали у Вучићев четвртак који је требало да шокира свет

Синоћ је емитована специјална емисија на свим телевизијама са националном фреквенцијом у којој су, као што је Александар Вучић најавио, емитовани шокантни снимци који су згрозили Србију.

Александар Барон Минхаузен Вучић (фото: Јутјуб)

Директно.рс је уживо преносио шта се све налази у снимцима које је Вучић наложио да се покажу грађанима.

21:02 - Снимак како се по налогу самог врха државе уништавају докази да је Вељко Беливук учествовао у убиству Властимира Милошевића, и то насред улице Џорџа Вашингтона. Прво се чује како се полицајцима наређује да напишу да су контаминирани докази нађени на тлу, а затим и снимак разговора са стручњаком за ДНК у коме се он убеђује да промени већ предат извештај по коме је на вратима улаза у зграду где је пуцано на Властимира Милошевића нађен ДНК Веље Невоље.

На снимку се чује урлање Беливука док је био у притвору: "Сад вам не ваљам, а ваљао сам кад сам закопавао оружје у Јајинцима да бисте ви направили представу како је спреман атентат!"

21:10 - Снимак из једног београдског хотела из ноћи избора 2016. године на коме се чује како се договара акција рушења у Савамали. Снимак није довољно јасан, али се чује како се учесници договарају да сруше објекте у тој ноћи јер, како кажу, "нико се тиме због избора неће бавити".

Договарају се да позову власнике Миленијум тима да дају машине, док један од учесника предлаже да се зове Звонко (вероватно Звонко Веселиновић). Гласови нису довољно разговетни, али један од њих личи на глас Синише Малог, док други подсећа на једног од челника београдске полиције.

21:16 - Снимак како Горан Папић, бивши конобар тада на функцији заменика шефа Службе за борбу против организованог криминала, пребија на Вождовцу др Дејана Пејовића и потом му ставља лисице, убацује у ауто и наставља да га туче. Иначе, Папић је реаговао због тога што је Пејовић звао полицију и пријавио да му је Папићев отац намерно кључевима по ко зна који пут изгребао ауто. Овај снимак није нов за део Србије који гледа Н1, али за 80 одсто гледалаца заиста представља ексклузиву.

Од 21:24 па надаље - Ређају се снимци како је на трговини оружјем опљачкан Крушик и наменска индустрија, потом како је држава Србија стала на страну једног од два нарко клана и учествовала у елиминацији припадника једног од њих.

На снимцима се чује и како је опструирана истрага за убиство М. Огњеновића, адвоката Луке Бојовића...

Затим је следио снимак како је смишљено и организовано да се конзорцијуму Телекома и фирме Игора Жежеља да посао за израду софтвера за обрачун плата у вредности од 60 милиона евра, иако такав посао све са плаћеним лиценцама за САП не мозе да пређе 10 одсто вредности. Уз то су објављени и снимци договора како да се парама Телекома купе Прва и Б92, а потом како да се опет парама Телекома покрене Курир ТВ.

После овога су објављени снимци како је намештен тендер за концесионара Београдског аеродрома, односно као су отворене понуде, па је на понуду швајцарске компаније од 500 милиона евра одговорено понудом за милион евра већом. На снимку се јасно каже фирма ког српско-француског држављанина је део уговора, те се стога исти јавно не објављује.

Објављен је и снимак како је намештена продаја Галенике истом бизнисмену блиском Цанету Суботићу, као и продаја авиона Влади Србије...

У наставку емисије се очекују снимци када Александар Вучић уредницима таблоида налаже шта да објављују, а чује се и женски глас који подсећа на Сузану Васиљевић. Међу људима из медија се чују гласови који личе на гласове Јелене Дракулић из Рингиера (Блиц), као и гласови Драгана Вучићевића, Милана Лађевића, Драгана Бујошевића...

Наравно, синоћ нисте могли да видите и чујете ове шокантне снимке. Али, да ли сте сигурни да се овакви снимци ускоро неће емитовати на нашим телевизијама и на мрежама…

Лажов, безобразник и кукавица - овако је блаженопочивши владика Атанасије причао о актуелном владару Србије, опширније читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА