Најновије

УГРОЖЕН ЖИВОТ ЛИДЕРИМА ДФ: Кнежевић и Мандић на мети клана Веље Невоље (ВИДЕО)

Према предузетим криминалистичко обавештајним активностима већ дужи временски период угрожена је животна сигурност лидера ДФ- а Андрије Мандића и Милана Кнежевића.

Кнежевић и Мандић (Фото: Јутјуб)

АНБ већ дуже времена ангажује своје везе и капацитете у Републици Србији како би пратила контакте Андрије Мандића и Милана Кнежевића а све у циљу компромитације, изазивања страха и животне угрожености.

Снимци праћења Андрије Мандића и Милана Кнежевића од 8.11.2020. године на којима са јасно виде два НН лица која испред хотела “Касина” чекају долазак Андрије Мандића и Милана Кнежевића, и по већ утврђеним инструкцијама отпочињу вређање Милана Кнежевића, на начин што му један добацује а други снима телефоном.

Одмах након тога обављају телефонски разговор са својим налогодавцем за кога се претпоставља да је Петар Лазовић, син Зорана Лазовића, и тај снимак бива објављен на порталу Стандард који слови за неформално гласило АНБ и Зорана Лазовића. Исти тај портал је прошлог лета објавио фотографију Андрије Мандића у једном београдском ресторану коју им је послао управо Петар Лазовић.

Наставком оперативних активности утврђена је визуелна идентификација ових НН лица и дошло се до закључка да се ради о особама блиским АНБ-у и криминалној групи Веље Беливука.

Нажалост, недавно смењени руководећи кадар у полицији одбио је да спроведе даље оперативне активности на утврђивању идентитета ових лица. Разлози су више него очигледни и садржани су у тесним везама сад већ бивших полицијских структура у Србији са Зораном Лазовићем, кавачким кланом и криминалном групом Веље Беливука.

Зашто су сад већ смијењени полицијски функционери опструирали утврђивање идентитета ових лица показаће истрага чији краци се очигледно налазе у Црној Гори.

Да ли је припрема једне политичке ликвидације откривена, сазнајте ОВДЕ.

Извор: АЛО

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА