Најновије

"АКО ЈЕ ЗБОГ МОРАЛА, МОРАЛА ЈЕ..." После скандалозног снимка, Харадинај Стубла поднела оставку на све функције! (ВИДЕО)

Самозвана министарка "спољних послова" у одлазећој одметничког влади у Приштини Мељиза Харадинај Стубла поднела је оставку на ту, и функције и чланство у Алијанси за будућност Косова због афере да су јој прибављали гласове у центру за бројање гласова

Мељиза Харадинај Стубла. (Фото: DW видео)

У објашњењу оставке навела је да је последњих дана лично и са породицом била изложена клевети, линчу, притиску и уценама услед још неразјашњених околности.

Сматра моралном обавезом и најправеднијом одлуком, да поднесе оставку на место "министарке спољних послова и дијаспоре", као и на све функције и чланство у Алијанси за будућност Косова, коју води Рамуш Харадинај.

Поједини приштински портали су претходних дана емитовали тонски запис разговора особа међу којима су неке од њих добиле новац од супруга Мељизе Харадинај како би јој у центру за бројање обезбедио што више гласова да би постала посланик у новом сазиву скупштине у Приштини.

Бизнисмен Дардан Стубла наводно је дао новац четворици повереника који су "украли" гласове других кандидата Алијансе за будућност Косова и регистровали их Мељизи Харадинај Стубли.

Након објављивања тонског записа Панел за жалбе одлучио је да поново преброји гласачке листиће на изборним местима на којима су биле ангажоване особе које су од супруга Мељизе Харадинај добиле новац.

Кина и Русија развијају ласерско оружје! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА