Најновије

ПАО НА БЛИНДИРАНОМ ВОЗИЛУ: Ухапшен бивши заменик шефа СБПОК-а!

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапшен је бивши заменик начелника Службе за борбу против организованог криминала Г. П. због постојања основа сумње да је извршио кривично дело трговина утицајем.

Хапшење (Илустрација: Јутјуб)

Осумњичени се терети да је извршио кривично дело трговина утицајем, прецизирала је за Танјуг портпаролка тужилаштва Ивана Ракочевић.

"По одобрењу заменика Вишег јавног тужилаштва у Београду, осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и исти ће бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду", додала је Ракочевићева.

МУП је потврдио да је Г. П. (1980), бивши полицијски службеник УКП-а, ухапшен због постојања основа сумње да је извршио кривично дело трговина утицајем.

"Како се сумња, он је 15. априла 2020. године, користећи свој положај руководиоца у СБПОК-у, посредовао да се не изврши службена радња која би се морала извршити, односно захтевао од тадашњег руководиоца у ПУ за Град Београд да се лицу које је сада у притвору одмах врати блиндирано возило које је од њега тада привремено одузето", истиче се у саопштењу и додаје да је истог дана возило и враћено.

Г. П. је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен надлежном тужилаштву.

Припадник Невољиног клана већ се договорио и добио смешну казну, читајте и смејте се од муке ОВДЕ.

Извор: РТС, Танјуг

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА