Најновије

ЛАЗАНСКИ СЕ УКЉУЧИО ИЗ МОСКВЕ! Дипломата запушио уста критичарима - Ко је тај, да га видим? (ВИДЕО)

Производња вакцине "Спутњик Ве" почиње у Србији на Институту "Торлак", а ту вест пренели су и сви медији у Русији, каже амбасадор Србије у Руској Федерацији Мирослав Лазански.

Мирослав Лазански. (Фото: Фејсбук видео)

Лазански говори како је ово заправо наставак стратешке сарадње између Србије и Русије. Подсећа и да је Србија једина земља ван простора региона која ће производити вакцину, а то је, како додаје, велики успех наше спољне политике.

- Сви медији у Москви су ово пренели, то је протумачено као наставак стратешке сарадње. Србија има уговор са Руском Федерацијом око стратешке сарадње. То је само наставак политике која траје између Путина и Вучића. Руски медији нису претерано изнеађени, а ово што ће се код нас радити на Торлаку, ја не знам да ли се било где у Европи производи вакцина, осим код нас. Има наравно оних који би хтели да је купе. То је и велики успех наше спољне политике - прича Лазански за ТВ Пинк.

Дипломата је говорио и о флоскули "малигни руски утицај у Европи". 

- А, шта ћемо са малигним утицајем неких других земаља? Ко је тај судија који ће да пресуди да је утицај једне земље малигни, а утицај неке друге земље није малигни. Да видим који је то представник Исуса Христа на земљи који ће то да пресуди и да да валидну оцену. То је једно чисто политичко надметање, не треба се много око тога узнемиравати - рекао је Лазански.

Стари Шешељев противник ушетао и све шокирао оним што је рекао лидеру радикала! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА