Најновије

НЕКО ЈЕ НАМЕРНО ЗАРАЗИО ЕВРОПСКЕ ВОЈНИКЕ И ПОСЛАО ИХ У КИНУ: Руски политичар изнео запањујућу тврдњу о пореклу и ширењу ковида-19!

Лидер Либерално демократске партије Русије (ЛДПР) Владимир Жириновски, током предавања студентима Московског државног универзитета Ломоносов, рекао је да је корона вештачки вирус и да су га у Кину донели европски војници у лето 2019!

Светске летње ратне игре 2019. (Фото: Јутјуб)

Познати руски политичар тврди да је порекло коронавируса вештачко, а према његовим речима, вирус су у Кину донели европски војници у лето 2019.

Жириновски тврди да је неколико официра и војника намерно заражен вирусом, након чега су допутовали у Вухан, одакле је инфекција почела да се шири.

"Неки од официра или војника из Европе били су намерно инфицирани пре него што су дошли у Вухан на Светске летње ратне игре 2019. године. Било је војног особља из целог света. Тамо су заражени и Кинези", рекао је Жириновски.

Такође, лидер ЛДПР је објаснио мотиве: 

"Ширење вируса је врло корисно за Запад. На крају крајева, ако утврдите његово појављивање на територији Кине, цео свет ће окренути против Кине, а уз све то, јужни део државе је изабран јер је гушће насељен."

Како је руски лидер "прочитао" америчког председника прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА