Најновије

РАЗОТКРИВЕНА МИСТЕРИЈА НЕСТАЛЕ ПОДМОРНИЦЕ: Чланови посаде су умирали у највећим мукама

Индонежански спасилачки тимови упозоравају на најгори исход јер се сматра да је подморница за којом се трага остала без кисеоника.

Подморница. (Фото: Јутјуб)

Би-Би-Си наводи да постоји бојазан да је подморница са 53 члана посаде заувек изгубљена, а портпарол војске је саопштио раније да ће у њој бити довољно кисеоника само до 03.00 сата по локалном времену у суботу, а тај рок је прошао.

Подморница „КРИ нангала-402“ нестала је у среду током војних вежби на обали Балија, а власти Индонезије организовале су потрагу у коју се од тада укључило најмање шест ратних бродова, хеликоптер и 400 људи.

Индонежанска војска саопштила је касно у четвртак увече да је открила знакове неког предмета на дубини између 50 и 100 метара и распоредила бродове са опремом за праћење сонара у нади да је то „КРИ нангала-402“.

Сингапур и Малезија послали су своје бродове у то подручје, помоћ су пружиле и Аустралија, Француска,Немачка и Индија, а авион америчке морнарице „Боинг П-8 Посејдон“ слетео је јуторс на Бали.

Порпарол морнарице рекао је за Би-Би-Си да је ово први случај да је Индонезија изгубила једну од својих подморница, али да су се слични инциденти дешавали раније на другим местима.

Ко освоји овај град постаје победник крвавог рата! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА