Најновије

СРЂАН НОГО ТВРДИ: Осамдесет одсто хоспитализованих од короне су вакцинисани! Вучић спрема замку на КиM!

Адвокат и бивши посланик Срђан Ного открио је податак, за који каже да режим и кризни штаб не желе да признају - 80 одсто хоспитализованих од короне у Србији су вакцинисани и ревакцинисани!

Срђан Ного. (Фото: Јутјуб)

– У фирми где ради моја супруга су многи вакцинисани. Фирма је десеткована оболелима од короне. Свако од нас има право на телесни интегритет и нико не може да ме натера на вакцину. Свако од нас има право да се брани и физички уколико некоме падне на памет да нас натера да се вакцинишемо. Ко жели, нека се слободно вакцинише – наглашава Ного.

Ного је такође изјавио да Вучић спрема нову фарсу око Косова, која се може завршити „компромисним решењем“.

– После отварања такозване амбасаде Косова у Јерусалиму, Курти је упао у велики проблем и стављено му је до знања да је прекршио повељу УН и да нема шансе да добије међународно признање. Зато сада и иде на причу уједињење са Албанијом. Она му је једино и остала.

С друге стране, Вучић поново гура причу о компромису, коју би сада у Приштини и лакше прихватили. Морамо посебно да будемо опрезни на Вучићеве најаве и измени Устава – истакао је Ного и поручио да су Србији неопходни осветници. – Људи треба да постану осветници, против система и против правосуђа, као канцера Србије. Пуковник Лаловић хтео да се обеси. Никако! Будите Баба Цока, а не да дижете руку на себе, већ на онога ко вам је отео дете, узбацио на улицу, нанео противправну неправду… Ако се удари на њих систем пада.

Исламска држава прави покоље по овој земљи! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА