Најновије

ЈЕРЕМИЋ: Могућа је победа опозиције у Београду

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је јуче да „постоји реална и највећа шанса“ да опозиција победи и освоји већину у Београду и да кључ победе лежи у координисаном наступу опозиције, што "не значи нужно наступање у једној колони".

Јеремић (Фото: Јутјуб)

„Оптимиста сам и мислим да је то могуће. Изузетно је важно да у опозицији нема размирица, свађа, љутње, сујета и да једни другима не радимо о глави, а биће веома важно и ко ће бити кандидат опозиције за градоначелника Београда“, рекао је Јеремић у разговору са грађанима преко друштвене мреже Инстаграм.

Јеремић је навео да на могући успех указују и „лажни избори“ одржани 21. јуна прошле године, на којима је у Београду гласало мање од 40 одсто бирача, што значи да „већина Београђана није задовољна влашћу“ СНС.

Председник Народне странке је оценио да ће се београдски избори одржати „заједно са неким другим изборима“ почетком следеће године.

Холађанка задала муке Вучићу. Ангелина стоји иза документа нон-пејпер због ког председник није ока склопио. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА