Најновије

КРИВОКАПИЋ БИО МИЛОВ ФУНКЦИОНЕР, ЋУТАО И ПРИМАО ПЛАТУ: Стављао у џеп скоро 4000 евра месечно! (ФОТО)

Заведен као функционер владе Демократске партије социјалиста Мила Ђукановића, Кривокапић је стављао у џеп скоро 4000 евра месечно! На тим примањима би му завиделе и неке светске јавне личности, камоли просечни универзитетски професор у Црној Гори.

Здравко Кривокапић. (Фото: Влада ЦГ)

Црногорски премијер је веома дуго уживао велике привилегије од ДПС-а и зато не чуди што се много не брани кад га нападају да је гласао Мила у претходном периоду. Он је чак једном приликом казао за медије да разуме грађане који раније нису видели алтернативу ДПС-у! Можда у томе лежи одговор млаке и млитаве реакције владе коју предводи у обрачуну са прошлим системом.

У Скупштини Црне Горе, Кривокапић је на премијерском сату добио пацке управо за овај случај. Посланик Социјалдемократске партије Рашко Коњевић га је прозвао да га је као тадашњи министар бирао за владиног функционера! Кривокапић је снуждено покушао себе представити као ванредног стручњака који је требао ДПС-у, а не они њему, како би осмислио машину за путовање кроз време!

Међутим, тешко је закључити да је Кривокапић био такав стручњак уколико прави кардиналне грешке у јавним наступима, бркајући падеже и термине. За огромни новац који је добијао од Мила, његов допринос црногорској науци остао је непознат домаћој и међународној јавности. Оно што није непознато је да Кривокапић и његова породица нису живели скромно и нису марили за црногорску сиротињу.

Завршен процес против Хандкеа! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА