Најновије

СПРЕМА СЕ КРВОПРОЛИЋЕ! Иранске снаге кренулe да распоређују ракете!

Иранске снаге пребациле су „ракете кратког домета“ у источно-сиријску губернију Деир Ез Зор, известили су 30. марта Naher Media.

Иранска војска. (Фото: Јутјуб)

Према пропозиционом листу, неидентификоване ракете предате су групи Абу Aл Фадал Aл Абас у граду Aл Маjадин на југу Деир Ез Зора. Продајна станица није разјаснила да ли се мисли на ирачке снаге Абу Aл Фадал Aл Абас или на сиријски Лива Абу Aл Фадал Aл Абас.

Према извору, неколико лансера за ново испоручене ракете са стрељачким дометом биће распоређено у Ал Мајадин у наредних неколико дана.

Иранске снаге подржавају велико присуство на југу Деир Ез Зора, посебно у градовима Ал Мајадин и Ал Букамал. Те снаге делују против ИД-а и чувају границу Сирије са Ираком.

Прошлог месеца, неколико извора открило је да је Иран наоружао своје снаге у Деир Ез Зору артиљеријским набојима руског произвођача 2К25 Краснопол.

Иранске пошиљке наоружања стижу у Сирију без икаквих проблема. Израелски напори да се супротстави иранском присуству у Сирији и даље су ништа друго до потпуни неуспех.

Представник Украјине открио планове НАТО пакта, спремају пакао Србима и Русима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА