Најновије

ЂУКАНОВИЋ ПОНОВО НА СТРАНИ СРПСКИХ НЕПРИЈАТЕЉА: Мило послао поруку председници лажне државе! (ФОТО)

Ђукановић је наставио са политиком која је у супротности са народном вољом већинске Црне Горе.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

Црногорски председник Мило Ђукановић честитао је, попут његових послушника, Вјоси Османи избор за председницу привремених институција у Приштини и поручио јој да ће у Подгорици увек имати одговорног партнера.

Он је изразио уверење да ће њен избор означити почетак новог раздобља у развоју друштва.

- Желим да Вас уверим да ћете у Црној Гори увијек имати доброг суседа, одговорног партнера и саговорника у свим питањима која воде зближавању наших грађана, сарадњи држава и напретку и стабилности региона - истакао је Ђукановић у честитки Османијевој.

Раније је председник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић признао Космет честитајући Глауку Коњуфци избор за такозваног председника парламента.

Ову информацију није било могуће пронаћи на сајту црногорске Скупштине, али ју могуће у медијима са Космета, што упућује да је Бечић покушао да ову честитку сакрије од очију домаће јавности.

Председник парламента, попут премијера Здравка Кривокапића и потпредседника Дритана Абазовића, који су честитали дан државности Космету, поново признаје ову лажну државу и поново удара на суверенитет Србије.

- У име Скупштине Црне Горе желим да вам срдачно честитам на избору за председника Скупштине Републике Косово. Косово пролази интензивну транзицију и реформе у циљу изградње успешног и просперитетног друштва заснованог на европским вредностима у чему има подршку Црне Горе. Ценећи значај парламентарних односа и контаката у укупним билатералним везама наших држава, надам се да ће наш међусобни ангажман бити у правцу наставка квалитетне размене искустава и других пракси, те развоја регионалне сарадње. На крају, користим прилику да упутим, поштовани господине Коњуфца, изразе мог дубоког поштовања уз најбоље жеље за Ваше добро здравље и успех на високој функцији - навео Бечић у честитци.

Судећи по честитци, Бечић желе да развијају регионалну сарадњу далеко од очију бирача који су за њега гласали, а који су већински били против признања такозваног Косова.

Борис Џонсон најавио релаксацију мера за следећу недељу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: cdm.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА