Најновије

"ЈЕЛ ТАКО БИЛО СРЂАНЕ?" Водитељ није смео да му противречи, а Вучић сада одвалио нову лаж (ВИДЕО)

Наравно да је био лапсус, мислио сам на 2019. годину и то они добро знају - покушао је данас да се оправда и извади за лаж коју је изрекао, Александар Вучић, да прошле године није било избора. Овим је Вучић опет слагао јавност, јер врло добро зна да 2019. године није било државне помоћи грађанима у износу од 100 евра, шта је, такође, спорно.

Вучић и новинар који не сме да му се супротстави (фото: Твитер видео принтскрин)

Александар Вучић је данас, приликом отварања петље "Батајница", опет покушао да српску јавност обмане и направи је лудом и глупом. Наиме, он је окупљеним новинарима рекао да је на ТВ Пинк у емисији код Срђана Предојевића направио лапсус када је рекао да прошле године није било избора.

Међутим, да је напредњачки лидер опет обмануо јавност "вадивши" се на лапсус, сведочи сам разговор домаћина емисије и госта који је текао овако:

- Осим здравих суплемената, најстарији ће добити и новчану помоћ. Када је председник тако дарежљив, део јавности се запитао, да ли следи још неко изненађење? Рецимо, избори можда већ на јесен? Па, јесте ли Ви заиста у предизборној кампањи, па све ово што нам говорите радите у том циљу или… - упитао је Предојевић.

И... Ево како председник убеђује грађане у свој имагинарни свет.

- Па људи, то су говорили и прошле године, када смо давали оне хеликоптер паре по 100 евра сваком становнику Србије. Јесу рекли - биће избори? Је л' тако било, Срђане? Па, је л' тако било? Па, јесте. Па, јесу били неки избори? Па то је сваке године прича иста, шта год да урадите, шта год да направите, шта ће друго да кажу - одговорио је Вучић.

И сад, ако и занемаримо ауторитативан тон којим је Вучић готово убедио Предојевића да прошле године у јуну није било избора, те је домаћину остало само да заћути, није могуће да је Вучић мислио на 2019. годину, јер те године није становништву давана тзв. помоћ од 100 евра.

Овим се српски господар уплео као пиле у кучине у нове лажи, којим покушава да прикрије старе. Ипак, српска јавност није толико глупа и луда, бар већински, да би пала на форе Александра Вучића.

Зато му по ко зна који пут поручујемо "У лажи су кратке ноге", као увек кад направи "лапсус". А врло им је склон.

Осим ако није рекао истину. А то значи да је свестан да они избори из 2020. године и нису били избори, већ фалсификат избора, односно представа да као наводно грађани бирају, а заправо су резултати били унапред испројектовани. 

А можда Вучићу време лети толико брзо, да му се 2020. чини тако далеко, да се и не сећа тих избора. Председник толико пуно ради, и толико му се лепих ствари издеашвало, као да је прошло сто година, а не једна. Једино народу Србије година прође, дан никада.

А председник Србије преко свог омиљеног министра здравља спрема се да уведе терор обавезне вакцинације, о томе ОВДЕ.

Извор: Директно, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА