Најновије

ОВО ЈЕ ЈЕДИНИ ГЕНОЦИД НА ОВИМ ПРОСТОРИМА: Све под покровитељством једне земље

Српска радикална странка захтева да се амбасадор Савезне Немачке Републике Томас Шиб прогласи персоном нон грата и да му се у Србији ускрати гостопримство, рекао је Александар Шешељ на конференцији за медије.

Александар Шешељ (Фото: Јутјуб)

'’Није први пут да амбасадори, пре свега западних земаља, не поштују домаћина, вређају српски народ и наше достојанство, а последња у низу јесте изјава немачког амбасадора Шиба да је бомбардовање било потребно како би се спречио некакав геноцид 1999. године'’, рекао је Шешељ.

Он је рекао да би СРС волела да подсети да једини геноцид који се десио на овим просторима јесте геноцид над Србима, Јеврејима и Ромима у Независној Држави Хрватској, који се десио под покровитељством Немачке.

'’У питању је дипломата који представља земљу која је имала политику „сто за једнога” током окупације и која је учествовала у агресији над Србијом, односно над Савезном Републиком Југославијом 1999. године. Том приликом за 78 дана је погинуло око 2.500 људи,нанета је штета у износу већем од 100 милијарди долара'’, каже Александар Шешељ.

Радикали сматрају да режим у Србији – председник Вучић, премијерка Брнабић, Влада Србије – треба да ускрати гостопримство, да му се остави рок од 24 сата да напусти Србију и да се дипломатска нота у виду демарша пошаље Немачкој, како бисмо показали да никоме не дозвољавамо да вређа наше достојанство, поготово лицемерним изјавама дипломате који представља Немачку, која је била један од коловођа бомбардовања Србије.

О претњама за наш народ на Космету прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА