Најновије

ПАКАО У ИЗРАЕЛУ И СРБИЈИ: Обавезне вакцине у најави, чека нас борба за голи живот?

После најаве министра Златибора Лончара да се разматра обавезна вакцинација у Србији, јасно је да долазимо до преломне тачке у којој ће народ или устати у одбрану својих живота или неповратно изгубити слободу и основно право на живот и неповредивост тела.

Илустрација (Фото: pixabay. com/ Правда)

Све политичке странке које буду прећутале ову срамну иницијативу Лончара, постаће саучесници у злочину, а народ мора да постане свестан да је потребан минимум отпор какав је виђен на јулским демонстрацијама прошле године.

У међувремену, погледајмо шта се тренутно дешава у Израелу, земљи са корона сценариом, који би ускоро лако могао да се оствари и у Србији.

Изјава извршног директора компаније „Фајзер“: „Израел је постао попут светске лабораторије.“, више никога не изненађује. Ова реченица можда најбоље описује шта се тамо догађа, Израел је постао лабораторија за испитивање вакцина и сви становници су били присиљени тест зечеви. И заиста су угрожени на све начине. Невакцинисани људи почели су масовно да губе посао: учитељи, лекари, војници … Забрањен им је улазак практично свуда, осим у супермаркете и апотеке, а чини се да је то само питање времена. Сваки живот за њих ће ускоро постати немогућ, а камоли нормалан живот. Уведен је де факто медицински апархејд.

Људи који не желе да се вакцинишу су у паници и страхују за будућност и за своју децу. Постоје извештаји о људима који продају све што имају и беже из земље. Свесна тога, власт је забранила деци да напуштају земљу! Звучи невероватно, али је истина. 

У међувремену, држава шири неуморну пропаганду ради промоције вакцине. Премијер Нетањаху, човеку којем се тренутно суди због гомилања оптужби за корупцију и примања мита, позива људе на телевизији да се вакцинишу у овом видеу, који је снимљен поводом Пурима (израелски карневал).

У том видео запису теорије завере о вакцини су исмејане као бесмислице, а Нетањаху се обраћа с висине и отворено користи лажи. Наводи да вакцине против Ковида одобрава америчка ФДА (Управа за храну и лекове), што није тачно. Вакцине у Сједињеним Државама имају само привремену дозволу само за „хитну употребу“ и нису одобрене од стране ФДА.

ФДА не само да није одобрила вакцине, већ чак и директор компаније „Фајзер“ признаје да је ово експеримент који се користи за прикупљање података. Да ствар буде гора, споразум који је Израел потписао са компанијом „Фајзер“ није јаван, односно објављена је верзија са затамњеним текстом, а део споразума који се односи на одговорност за последице вакцине потпуно је оцрњен.

Даље, најављена је вакцинација трудница и деце узраста 12-15 година, иако вакцине нису одобрене за ове групе. Уместо да слушају науку и нуде људима вакцину са научним аргументима, израелске власти слушају профит и користе само уцене, принуду, лажи и нетранспарентност.

Политичари најављују принудне вакцинације „од куће до куће“ за оне који нису добровољно вакцинисани. Ову изјаву дао је Ариех Дери, бивши министар и шеф политичке странке Схас.

На друштвеним мрежама невакцинисане називају „прљавим“, „опасним“ и тврди се да их никада не треба држати заједно са вакцинисаним. Чак и израелски министар здравља отворено каже: „Они који су вакцинисани нису опасни по друштво.“ То, наравно, индиректно говори да су невакцинисани „опасни по друштво“. Ово је терминологија која је већ врло блиска ономе што се говорило у Немачкој 1930-их када су одређене групе проглашене опасним по друштво (интелектуалци, комунисти, Јевреји …).

Поређења са нацистичком Немачком више нису претеривање. Ретки, али храбри израелски активисти против закључавања на својим протестима носе жуте звезде и на руке цртају серијске бројеве попут оних у концентрационим логорима. На својим митинзима стари преживели холокауст често говоре и упозоравају куда ово води. Неки од њих су извршили самоубиство јер не желе да проживљавају пакао нацизма.

Човечанство је заиста на прекретници. Ситуација је изузетно драматична. Фашизам се вратио и само најглупљи међу нама то још увек не разумеју. Ускоро ћемо се и ми суочити са страшним избором.

Прва опција је прихватити вакцину, а све будуће које нам се спремају, а које ћемо морати редовно узимати до краја свог (вероватно врло скраћеног) живота, баве се могућим здравственим последицама те одлуке, и покушајте да живите „нормално“ у тоталитарном друштву.

Друга опција је да одбијамо вакцину и правимо се да ће проблем нестати сам од себе, трпимо дискриминацију и увреде, док нам се права једно за другим одузимају и док нам на крају не покуцају на врата усред ноћи.

Трећа опција је да коначно нешто подузмемо док не буде касно!

Џихадисти претња на Косову за наш народ! Албанци нападају Србе. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА