Најновије

ПРЕОКРЕТ У РАЗВОДУ ДЕЦЕНИЈЕ: Брак Била Гејтса се распао због милијардера педофила?

Свет је изненадио развод Била Гејтса и његове супруге Мелинде, а у медије излазе непознати детаљи њихова односа. Према најновијим наводима, брачни пар Гејтс се не растаје у пријатељским односима, а наводно је Мелинда годинама била љута на супруга због његовог зближавања с педофилом Џефријем Епштајном. 

Бил и Мелинда Гејтс. (Фото: Јутјуб)

Ускоро бивша супруга једног од најбогатијих људи на свету наводно је упозоравала супруга на Епштајна и љутила се због њихових састанака.

Амерички медији преносе да Мелинду још увек прогони састанак који су њих двоје имали са педофилом и да мужу никад није могла да пређе преко пријатељства са Епштајном.

Бизнис Инсајдер пише да се пар састао са Епштајном у Њујорку у његовој вили на Апер ист сајду 2013. године. Извори су за портал Тхе Даилy Беаст рекли да је убрзо после састанка Мелинда Гејтс причала пријатељима о својој нелагоди током сусрета. Неколико људи блиских пару наводно је рекло да је била "бесна" због везе свог супруга с Епштајном.

О Гејтсовим везама са Епштајном Њујорк Тајмс први је пут известио крајем 2019. године после Епштајновог самоубиства у казнено-поправном центру Метрополитен у Њујорку, где је чекао суђење због оптужби за сексуалну трговину девојака и жена.

Наводно је однос Гејтса и Епштајна захладио већ 2014. године, а Епштајн се жалио да је Гејтс одједном престао да разговара с њим.

Бил и Мелинда Гејтс су пре неколико дана објавили да се разводе после 27 година брака.

Турски председник тражи - Очитати лекцију Израелу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА