Најновије

ШЕШЕЉ ОТКРИО НЕВЕРОВАТНЕ ПОДАТКЕ: Мило учествовао у стрељању муслимана у Сребреници, послао три аутобуса, а онда је уследио хорор

Председник СРС проф. др Војислав Шешељ изјавио је у јутарњем програму ТВ Хепи да је забринут због одлуке да први председник РС Радован Караџић буде упућен на издржавање казне у Велику Британију.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала каже да га највише брине то што ће Радован Караџић највероватније бити у самици, због тога што су у енглеским затворима муслимански терористи и криминалци.

Говорећи о свом животу у самици у комунистичком зеничком затвору, Војислав Шешељ је рекао да је то страшно и да му је било угрожено психичко здравље.

Он је описао да је у једном тренутку у самици (после неколико месеци самице) почео да прича сам са собом, те да је тражио да му доведу психијатра.

- Мислим да ће они гледати да окончају и Младићев живот - упозорио је Шешељ.

Лидер радикала је подсетио и да Милан Мартић, генерал Драгомир Милошевић и Милан Луковић казну служе у најгорим условима у Естонији.

- Услови у естонским затворима су као у старо стаљинистичко време - рекао је Војислав Шешељ.

Лидер радикала је подсетио на најважнији правни аргумент - да је Хашки трибунал нелегално формиран. 

Говорећи о ситуацији са Вељком Беликом, др Шешељ каже да је најгоре мучење које је наводно та група радила живим људима.

- За мене је много значајнији одговор на питање да ли ће скочила цена дроге на тржишту - рекао је председник СРС.

Говорећи о ситуацији у Црној Гори око Сребренице, Шешељ је подсетио и на улогу председника Црне Горе Мила Ђукановића у злочину.

-  Мило Ђукановић је учествовао у убијању у Сребреници. Послао је укупно три аутобуса муслимана који су побегли у Црну Гору. Предао их је Мирославу Дероњићу и он их је побио - објајснио је Шешељ.

Караџић страхује да ће га заклати. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА