Најновије

"Уједињење Срба је почело и ништа га не може зауставити!"

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин казао је да стварање “српског света” решава национално питање Срба, те да је процес уједињења почео и да се то више неће моћи зауставити.

Војска Србије. (Фото: mod.gov.rs)

Он је рекао да никоме није сметало то што су се Немци ујединили и тако завршили ревизију разултата Другог светског рата, “али смета што Срби желе да живе у једној држави“.

„Верујем да стварање српског света решава национално питање Срба, да зауставља ширење “велике Албаније”, гарантује Србима да се геноцид над њима никада више неће поновити, а изнад свега осигурава се дуготрајан мир на Балкану“, рекао је Вулин.

Како је рекао, често чује приче како ће сви живети у Европској унији, те да зато нема потребе да се окупљају у српској држави.

„Заборавља се да смо ми тако већ живели, вековима у Османском царству, неколико деценија у Аустро-Угарској, а четири године под командом Трећег рајха“, нагласио је Вулин.

Како је рекао, није решење да сви Срби живе заједно у туђој држави већ да највећи део Срба живи у својој земљи.

„Народ који је упознао поновљени геноцид у свакој генерацији и увек од истих починилаца нема право да остави својој деци прилику да и она доживе истребљење својих сународника у деловима нације где их не штити држава. Захваљујући Вучићу Срби су постали јединствен политички народ и процес уједињења је почео, а то се више неће моћи зауставити“, рекао је Вулин.

Спрема се хаос на граници са Израелом! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА