Најновије

Ово је жена која стоји иза нон-пејпера! Моћна политичарка која из сенке кроји судбину Балкана

Гости "Хит Твита" су били председник Народне скупштине Ивица Дачић, председник Веритаса Саво Штрбац и редитељ Драгослав Бокан.

Бокан (Фото: Јутјуб)

Једна од тема био је нон-пејпер који је уздрмао регион, а поставило се питање ко може да стоји иза тог фамозног документа. 

- Ми сада морамо да причамо о нечему чему не знамо аутора. Лично мислим да ако иза тог документа стоји жена, да је то Маја Коцијанчић, лично она то може да уради. Лик Маје Коцијанчић је врло занимљив, о њој нема података, нема њене биографије нигде, ви знате да је сарађивала са Могерини, са Вархељијем, али немате податке о њеном датуму рођења, које школе је завршила. Дакле ви имате неке нове форме политике, у којима овај нон-пејпер належе - рекао је Бокан.

Дачић је истакао да овај " нон-пејпер" подразумева аутономију за Србе на северу Косова, а лоше је то што документ подразумева међусобно признање, обликовано кроз међусобно поштовање територијалног интегритета.

- То је бољи предлог у односу на оно што смо до сад имали, нон-пејпер је бољи од ЗСО и од Ахтисаријевог плана, али није на нивоу наших захтева и очекивања. Добро је што се први пут негде у неком документу, говори о томе да Република Српска и Србија направе уједињење, говори се о неком мирном растакању БиХ - рекао је Дачић.

Бајденов покушај да запрети Путину скупо ће коштати САД! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА