Најновије

ОТКРИВЕНО КО ЈЕ ГЛАВНИ ФИНАНСИЈЕР ТЕРОРОСТА! Немачка забранила исламску организацију, претресом просторија откривене мрачне тајне!

Немачка забрањује исламску организацију "Ансар интернешнел", која се сумњичи за финансирање тероризма широм света, саопштило је данас немачко Министарство унутрашњих послова.

Терористи ИД. (Фото: Јутјуб)

"Ако се желите борити против тероризма, морате исушити његове изворе финансирања", написао је немачки министар унутрашњих послова Хорст Зихофер на Твитеру, а преноси агенција Ројтерс.

Исламска организација "Ансар" и удружена организација "шире салафистички поглед на свет и финансирају терор широм света под маском хуманитарне помоћи", навео је министар.

Према писању немачког дневног листа "Билд", полиција је претражила њихове просторије у 10 немачких савезних држава, у оквиру настојања да забрани ту организацију.

Полиција је 2019. године претресла канцеларије које су припадале "Ансару" и хуманитарној организацији "Ворлдвајд резистенс-Хелп", због сумње да су финансирали палестинску милитантну групу Хамас која је у Европској унији на "црној листи" као терориристичка организација.

Организација "Ансар" на својој веб страници наводи да пружа хуманитарну помоћ људима погођеним ратом и кризама.

Вучић напао војнике који неће да се вакцинишу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА