Најновије

ВУЧИЋ ПОЗВАО ШАПИЋА НА УЈЕДИЊЕЊЕ: СНС и СПАС постају једна странка?

Председник Србије и СНС-а Александар Вучић рекао је да је поднео предлог Председништву СНС, који је једногалсно прихваћен, да се формира радна група која ће кренути у разговоре са СПАС Александра Шапића око уједињавајња у једну политичку странку.

Вучић и Шапић (Фото: Јутјуб)

"Ми ћемо упутити сутра позив Шапићу на разговоре и присуствоваћу лично том састанку и верујем да у наредних месец дана можемо да дођемо до уједињења у једну политичку опцију", рекао је Вучић, после седнице Председништва СНС-а.

Каже да не жели да се добија медијски простор тако што ће да буду подељени на 500 група, већ да одговорним приступом покушају да људима покажу снагу, а не шарениш и бућукуриш.

"То је за нас важно и ту прилазимо искрено и пуног срца, верујемо да тиме ширимо фронт слободарске и независне и суверене Србије. Ширимо фронт снага које су расположене за наставак великих и озбиљних промена у нашем друштву које могу да победе за будућност Србије и које могу да наставе онакв раст и просперитет и политику вакцина и око нових путева пруга и свега другог", рекао је Вучић.

Такође, казао је да су данас разговарали и о другим темама и заказали седницу ГО СНС, где ће говорити о новим кадровским решењима и на којој ће бити заказана скушптина странке која ће се одржати у октобру.

О Вучићевом нападу на војнике прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА