Најновије

КИНЕСКА ВЕЗА: Да ли је фатална богаташица Же Ванг узрок развода Била и Мелинде? (ФОТО)

Бил и Мелинда Гејтс саопштили су раније ове недеље да се разводе и објавили заједничко саопштење на друштвеној мрежи Твитер. Ипак, изгледа да развод и подела огромног богатства неће протећи уопште пријатељски као што се претпостављало.

Мелинда преузима Билово острво (фото: Јутјуб)

До медија су дошле вести да је цела породица стала на Мелиндину страну, што подгрева теорије о прељуби као узроку развода.

Сада већ бивши брачни пар, Мелина и Бил Гејтс, увек су држали своју приватност даље од медија. Зато су многи поверовали у то да ће њихов развод бити окончан мирно, ван очију јавности и да ће протећи мирно. Међутим, то изгледа неће бити случај.

Како пише ТМЗ, а преноси амерички Фокс њуз, у породици Гејтс све ври и породица је "бесна на Била Гејтса". Извор близак породици тврди да развод "уопште није пријатељски".

- Мелинда и већи део породице су веома бесни на Била, због различитих ствари које је он урадио.

Извор такође тврди да одлука о разводу "није донесена преко ноћи".

- Они су већ дуго времена размишљали о томе. Месецима су разговарали и имали су план да одлуку објаве још у марту.

Мелинда Гејтс је објавила да се повлачи из јавности на приватно острво. Првобитан план био је да јој се на острву придруже и деца и још неки чланови породице - изузев Била.

То указује на то да су линије у песку већ повучене и мада јавност добија тек мрвице информација, очито је да ће борба за богатство од 146 милијарде долара бити далеко од пријатељског разлаза какав су сви очекивали и на који је указивао Гејтсов пост на Твитеру.

Бил и Мелинда имају троје деце и до сада, једина се огласила најстарија кћерка Џенифер.

"Ово је време изазова за све нас"

Џенифер Гејтс, најстарије дете Била и Мелинде Гејтс, разбила је медијску тишину и огласила се на друштвеној мрежи Инстаграм.

Она је на свом сторију написала како су задњи дани "време изазова за њену породицу".

Додала је како се бори са емоцијама и како више неће ништа коментарисати и тражила приватност.

- Још учим како да се изборим са емоцијама, као и остали чланови породице. Била бих захвална за приватност и лично нећу да буде инволвирана у околности које прате развод и нећу давати изјаве.

Иако она није написала ништа више, многима је ово дало потврду да је одлука о разводу није донесена заједнички нити у пријатељском духу, мада је објава на Твитеру од 3. маја то покушала да докаже.

Медији спекулишу да је узрок развода прељуба, а две жене се повезују са Билом Гејтсом - Ен Винблад и Же Шели Ванг.

Интернетом су почеле да круже гласине како је Бил Гејтс имао аферу са кинеском предузетницом Же Шели Ванг, која је блиско сарађивала са Фондацијом Била и Мелинде Гејтс.

Она је оштро демантовала наводе да је била Билова љубавница као "гласине" а те наводе су демантовали и њени пријатељи као неосноване.

Иако се између Била и Же Шели Ванг не може наћи директна веза, између Била и једне друге жене је могуће успоставити директну везу.

Бил Гејтс је током осамдесетих био у страсној вези са Ен Винблад, софтверском предузимачицом са којом је наставио да одржава контакт иако су се растали 1987.

Оно што је у овом делу приче чудно је што је Бил наставио са бившом девојком да иде на заједничке одморе, чак и пошто се оженио са Мелиндом. Бил је у интервју 1997. тврдио како су одмори са Ен део предбрачног уговора, али на крају је установљено да Мелинда и Бил никад нису имали предбрачни уговор тако да је тај договор у најбољем случају био усмен.

Бил и Мелинда имају заједничко богатство које се процењује на чак 147 милијарди америчких долара, а укључује бројне некретнине, возни парк, уметнине.

Како њих двоје нису потписали било који предбрачни уговор, по америчким законима, сва заједничка имовина дели се на два једнака дела, тако да би Мелинди по слову закона припале 73 милијарде долара. Међутим, због саме величине богатства и замршених финансијских веза, тај развод ће бити компликован, чисто гледано са финансијске стране.

Бил Гејтс је Мелинди већ пребацио 2, 5 милијарди америчких долара, као и одређен број акција светских компанија али је то далеко од дела који јој по праву припада.

Председник Бразила оптужује: Вирус је направљен да се изазове биолошки рат, опширније ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА