Најновије

ВЕСИЋ ПОРУЧИО ШАПИЋУ ДА ЈЕ ВУЧИЋ ТИРАНИН: "Сви у СНС спроводимо политику Александра Вучића!"

Заменик градоначелника и члан председништва СНС-а Горан Весић истакао је да ће моћи блиско да сарађује са лидером СПАС-а Александром Шапићем уколико се Шапић пре уласка у СНС научи лепом понашању и научи да су у тој странци сви једна породица и сви сарађују и спроводе политику Александра Вучића. Он је на тај начин одговорио на опаску лидера СПАС "да не види Весића у свом тиму за Београд"

Горан Весић и Александар Шапић (фото: Јутјуб)

Весић је нагласио да је на председништву СНС-а гласао за предлог Вучића да СПАС буде део "напредњака" из два разлога.

-Прво, гласао сам "за" зато што верујем Вучићу и његовој политици. Друго, то сам учинио зато што сматрам да СНС треба да буде отворена за нове људе без обзира на то шта они радили у прошлости - истиче Весић на ТВ "Пинк".

Како каже, СНС је највећа странка у новијој историји Србије још од Народне радикалне странке Николе Пашића.

- СНС на челу са Вучићем спроводи корените друштвене и економске реформе за шта нам је потребна најшира могућа подршка. Зато су сви нови људи добродошли - објашњава заменик градоначелника.

Међутим, Весић, како каже, не може да верује да је Шапић већ почео да кадрира у СНС-у иако још званично није ушао у странку.

-Очекујем да се Шапић пре уласка у СНС научи лепом понашању. Очекујем да научи да је СНС једна велика породица и да у СНС-у постоји само један тим, а то је тим Александра Вучића. У том тиму сви чланови и сви функционери блиско сарађују и спроводе политику Александра Вучића - апострофирао је Весић.

Зато ће, како каже, моћи да сарађује са Шапићем ако постане члан СНС-а.

-Ја ћу моћи блиско да сарађујем са Шапићем уколико се, као што сам рекао, пре уласка у СНС-у научи правилима лепог понашања, солидарности, тимском раду и спровођењу политике Александра Вучића. Када долазите у неку породицу онда усвајате правила њеног понашања. СНС не постоји због себе већ због Србије - наглашава Весић и додаје да сви у СНС-у енергију усмеравају ка противницима, а не ка унутрастраначким сукобима.

Подсећања ради, лидер СПАС-а Александар Шапић истакао је да уколико постане градоначелник, Весић неће бити заменик градоначелника.

- Уколико се нађем на било ком одговорном месту у држави након следећих избора, сам ћу одабрати своје најближе сараднике и људе с којима ћу поднети одговорност за посао који будем радио. Међу њима не видим Горана Весића - рекао је Шапић.

А како је Вучић ван Србије мањи од макова зрна,  читајте ОВДЕ.

Извор: Ало, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА