Најновије

УЗБУНА У ХАГУ: Шешељ открио шта урадили генералу Младићу пре изрицања пресуде! (ВИДЕО)

Председник СРС Војислав Шешељ каже да је након седнице СБ УН народу у Србији јасно како ствари стоје и да Србија нема пријатеље на западу.

Шешељ (Фото: Јујуб)

- Најпоганији су били британски и амерички представник уз Брамерца и Агиуса, најбољи је био руски представник. Руси су били једини објективни, чврсто подржавају Србију. Говор председника Вучића је био добар. Он је одлучно наступио - рекао је Шешељ.

Шешељ је гостујући на ТВ Пинк оценио да је Вучић говором постигао пун ефекат, посебно када је одговарао лажном представнику Босне и Херцеговине и безобразном Хрвату који би и Јасеновац приписао Србији.

- Он нама приписује кривицу и за нестале Србе - каже Шешељ.

- Мислим да је народ до краја схватио како ствари стоје, немамо на западу пријатеље. Изненадио ме је Вијетнам, сада имам бљутав укус. Једноставно незаинтересован, као и сви други - истакао је лидер СРС.

Хашко иживљавање над Ратком Младићем

Поводом сумњи које су се појавиле у јавности да су Ратка Младића "дрогирали", Војислав Шешељ је рекао да мисли да су употребили неку врсту тоника који се користи за најтеже психијатријске случајеве, када изгуби општи животни тонус, када га више ништа не интересује, питање је и колико сачува свест.

- То им се даје да живну. Знам по томе што су једном прегледу крви то нашли код Милана Лукића, чим се сазнало одмах је премештен на други спрат - рекао је Шешељ.

Шта су Руси направили од америчке базе погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА