Најновије

ХАОС У СТУДИЈУ, ШЕШЕЉ НАПУСТИО ЕМИСИЈУ: Нема поштовања према издајницима српског народа (ВИДЕО)

Војислав Шешељ и Дарко Младић гостовали су у јутарњем програму на ТВ Прва, где су разговарали о пресуди која је донета Ратку Младићу.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

"Генерал Ратко Младић ће се сада наћи на још већим мукама, поготово ако буде изручен у затвор у Великој Британији. Британци су изразили страдострасну жељу да он тамо служи казну. Тиме показују шта мисле о српском народу у целини. Није ни чудно што је Велика Британија покренула ону резолуције против Србије због наводног геноцида", рекао је Шешељ.

Лидер радикала је истакао да се нада да ће се Русија још више ангажовати за генерала Ратка Младића.

Дарко Младић објаснио је да је генерал Ратко Младић у таквом стању да би за њега издржавање казне у Великој Британији или Естонији било смртна казна.

"Ми ћемо тражити да му се омогући да иде на лечење. Покушаћемо опет да пошаљемо тим лекарских стручњака код њега. Видео сам тамо да је у холандском затвору у ком се налази затвор УН већ су посете нормално дозвољене. У овом тренутку само УН држе нека ограничења и мени је било јасно од почетка да су они злоупотребили корону да би генерала Младића одсекли од консултација са лекарима и адвокатима" рекао је Дарко Младић.

Дарко Младић је најавио ревизију пресуде и истакао да ће издвојено мишљење судије Нијамбе бити врло корисно одбрани за ревизију.

Шешељ напустио студио

Када је председник СРС Војислав Шешељ споменуо и "лажног хашког сведока, преминулог новинара Дејана Анастасијевића", реаговала је водитељка Марија Савић Стаменић и прекинула лидера радикала.

Пошто је водитељка бранила "колеге новинаре", Шешељ је напустио студио.

"Нема поштовања према издајницима српског народа. Два хоштаплера браните", рекао је Шешељ и изашао из студија.

О триковима вечитог рата против Срба прочитајте ОВДЕ.

Извор: Б92/Прва ТВ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА