Најновије

ШЕШЕЉ ПОЛИТИЧКИ УНАКАЗИО ТАДИЋА: Једна од најглупљих креатура на политичкој сцени и особа без икаквог морала

Заменик председника СРС Александар Шешељ одговорио је на оптужбе Бориса Тадића да лидер радикала Војислав Шешељ инспиратор графита против њега.

Тадић (Фото: Јутјуб)

- Борис Тадић, највећи издајник у историји модерне српске политике, једна од најглупљих креатура на политичкој сцени и особа без икаквог морала, човек који је испоручио Хагу Радована Караџића, Ратка Младића, Стојана Жупљанина и Горана Хаџића и поносио се тиме, који је понизио Србију у Сребреници и Вуковару, мисли да неко треба да наговара српски народ да га мрзи. Срби се стиде што се уопште такав квислинг нашао на челу Србије - написао је на Фејсбуку Александар Шешељ.

Шешељ: Тадића чека казна

Војислав Шешељ рекао је недавно на Б92 да ће бивши председник Србије Борис Тадић бити кажњен због изручења Хагу Ратка Младића, Радована Караџића, Горана Хаџића и осталих које је тадашња власт ухапсила и испоручила.

- Љага је скинута са Србије тек када је Тадић одлете са власти. Њега ће стићи казна за то што је исручио наше људе у Хаг. Ја верујем у Бога. У универзалну правду. Бог је правда. Њега мора нешто стићи за то што је урадио - рекао је Шешељ.

Пропаст преговора Београда и Приштине! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА