Најновије

МИТРОПОЛИТ ЈОАНИКИЈЕ РАЗОЧАРАН КРИВОКАПИЋЕМ: Издао је све због чега је и добио благослов!

Низ несретних потеза премијера владе Црне Горе Здравка Кривокапића - одбијање потписивања Темељног споразума са СПЦ, смена министра Владимира Лепосавића, али и усвајање Резолуције о геноциду у Сребреници, довели су до тога да изгуби подршку људи из врха СПЦ који су и лобирали да он буде на челу владе.

Митрополит Јоаникије. (Фото: Јутјуб)

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић, председник парламента Алекса Бечић и председник Мило Ђукановић тајно се састају већ извесно време у вили Горица, а један од резултата тог састанчења је и недавно усвојена резолуција о геноциду у Сребреници, сазнаје Курир. Овај документ има за циљ покретање процеса усвајања сличних или истих резолуција у земљама региона.

Поред овога, Кривокапић је повукао још низ лоших потеза који се косе са свим оним обећањима која је дао пре уласка у владу, а због чега је изгубио подршку челних људи СПЦ. Митрополит будимљанско-никшићки Јоаникије, који је лобирао да Кривокапић дође на чело владе, разочаран је његовим потезима.

- Митрополит је потпуно разочаран. Па ово је издаја свега онога за шта је добио благослов. Издаја потпуна. Рекао је да је то срамота и брука шта Кривокапић ради. Не слаже се ни са сменом Лепосавића. Кривокапић је изгубио подршку СПЦ, он константно тражи оправдања, покушава да се опере, али ништа о тога - каже извор Курира из СПЦ.

Гренел осудио изјаву Куртијевог саветника у САД! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА