Најновије

МИЛО БЕСРАМНО О СРБИМА И ЛЕПОСАВИЋУ! Онима који нису гласали за резолуцију о Сребреници упутио скандалозну поруку!

Покушај бацања љаге на Црну Гору је покушај ставарања недоумице да ли Црна Гора осуђује геноцид или не, и у тај вакум се покушала убацити нова власт стварањем конфузије какав је однос Црне Горе према томе, саопштио је председник Црне Горе Мило Ђукановић.

Мило Ђукановић. (Фото: predsjednik.me)

Ђукановић је у Бару казао да ДПС није бојкотовао парламент, већ да је то била порука за оне који нису испунили очекивања демократске и проевропске Црне Горе.

- Одмах након парламентарних избора смо казали да смо политика и партија који је стварала ову државу, према томе имамо одговорност да је изграђујемо. Нема бојкота институција, има само доприноса развоја институција - казао је председник Црне Горе.

- У обавези смо да развијамо државу и да заштитимо државу када је њени противници, макар били и актуелна власт, желе бацити љагу на ту државу, покушај бацања љаге је покушај стварања недоумице да ли Црна Гора осуђује геноцид или не осуђује - казао је он и подсетио да је Црна Гора геноцид осудила 2009. године.

- Пошто смо били свесни да се може догодити да неко неодговоран баци љагу на Црну Гору, вратили смо се у Парламент, гласали за усвајање резолуције и за смену човјека који је, нажалост, био члан владе, а који је покушао да негира геноцид у Сребреници, и то је врло једноставно за разумевање. Ако је остала нека недоумица да ли је наша политика конзистентна или не, ја сам увјерења да је врло конзистентна јер нас води идеја да заштитимо оно што су тековине савремене Црне Горе и да сваким својим потезом допринесемо освајању нових корака на путу пуне европеизације црногорског друштва - казао је председник.

Раскол у Миловој Партији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: pobjeda.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА