Најновије

БОЉЕ ДА СЕ НИЈЕ ОГЛАШАВАО! Кривокапићу ни снимак није довољан - упитао Приштину да ли су ухапсили Подгоричанина на Газиместану?

Данас је младић из Подгорице приведен пошто се побунио након што су припадници полиције лажне државе Косово кренули да претресају монахињу

Здравко Кривокапић. (Фото: Flickr)

Црногорски премијер Здравко Кривокапић затражио је данас од приштинских власти да саопште да ли су и зашто ухасили држављанина Црне Горе, додајући да, уколико није починилац кривичног дела, одмах буде пуштен на слободу.

Кривокапић је у објави на Твитеру навео да медији објављују снимак на којем снаге КПС-а, уз примену силе, хапсе младића за којег пишу да је из Подгорице.

- Од приштинских власти тражимо да нам саопште да ли су и зашто ухапсили нашег држављанина, те да, уколико није починилац кривичног дела одмах буде пуштен на слободу! - написао је црногорски премијер.

Подсетимо, На Газиместану је данас приведен Подгоричанин који се побунио након што су припадници полиције лажне државе Косово кренули да претресају монахињу.

Подгоричанин је приговорио полицији да није у реду то што раде јер је у питању монахиња након чега су га полицајци у цивилу и специјалци грубо привели и одвели у правцу Приштине.

Док су му стављали лисице младић је викао да је оперисан.

Иранска милиција гранатира америчку базу у источној Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА