Најновије

ШТА ДАЉЕ НАКОН КРИВОКАПИЋЕВЕ ИЗЈАВЕ: Мандић нема дилему, ово је прва ствар која се мора урадити у Црној Гори!

Један од лидера владајућег Демократског фронта Андрија Мандић изјавио је данас да парламентарна већина, након издаје владе, мора да се договори како даље, а прво на списку је потписивање Коалиционог уговора.

Андрија Мандић. (Фото: Јутјуб)

- Друго по реду јесте да се властитим потписима обавежемо да ће бити попис становништва, да ће да се потпише Темељни уговор, да ћемо људима са литија да обезбедимо оно обећано, зашто су за нас и гласали. Ми смо спремни за договор, а друга страна нас гура у причу да ћемо ми да обарамо владу - навео је Мандић у изјави за Пинк тв.

Мандић је рекао да постоји неколико чланова аутентичних представника мањинских снага који су изразили жељу да буду део ове парламентарне већине.

Рекао је да влада има подршку 14 посланика, где је, како је навео, председник парламента властитом вољом, са својих девет посланика одлучио да квари политичку игру, тако што подржава премијера који има мањину.

Мандић је истакао да у Црној Гори мафија добро ради и координира, јер је подржавана од стане безбедносних структура и државе.

Милошевићеве последње речи пре него што је заувек отишао из земље! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА